Buborékkal a harmóniáért

Tiéd lehet…

Amikor belépsz az otthonodba, szereted kizárni a külső ingereket, hiszen az a világ már csak a Tiéd és azoké, akikkel együtt élsz. A külvilág temérdek zaja és a vizuális ingerei után jó egy kicsit megpihenni: nemcsak a testeddel, hanem a lelkeddel és a szemeddel is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buborék stílus Neked

A buborékos-sorozathoz tartozó festményeim a légies, könnyed, érzelmekkel teli, szeretettel feltöltött képekkel: pozitív hangulatot árasztanak a térbe és harmonikusan beépülnek a környezetükbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legyen saját “lélek-képed”

Engedd, hogy megismerjelek, hogy megérezzem a lelked rezdüléseit. A végeredmény egésze elképesztő: a személyiséged intenzív színekben pompázó, buborékos lélek-képe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretnél buborékos festményt?

 

 Így lehet a tiéd:

 1. Engedd, hogy megismerjelek, hogy megérezzem a lelked rezdüléseit, amik aztán visszaköszönnek a rád hangolt buborékos képeken.
 2. A beszélgetésünk alkalmával felteszek Neked kérdéseket, ami alapján leginkább Rád tudom formálni a festményt. A megbeszéltekről megrendelőt és szerződést írunk, hogy legyen egy olyan vezérfonal, ami mindkettőnket támogat a munkafolyamatban.
 3. Ha megoldható javaslom a helyszíni felmérést, ott tudjuk megállapítani mekkora méret, milyen színvilág illik az adott miliőbe.
 4. A vásárlásról áfamentes számlát, illetve nyugtát adok.
 5. A személyes átvételt javaslom, de postai utánvétes csomaggal is megoldható a szállítás.
 6. Minden esetben fontos a kommunikáció, akár e-mailben – iza@vizart.hu -, illetve telefonon a 06 70 63 44 618-as számon.
 7. Előfordulhat olyan, hogy mégsem nyeri el tetszésedet a festmény. Ha ilyen történne nem kötelezlek a festmény átvételére, így azt kifizetned sem kell. Ha a postázást választottad átvételre, ebben az esetben viszont a szállítási költség Téged terhel.

Ezt kell tudnod a festményeimről:

 • Magas minőségű fehér vászonra festek aquarell és akril technikával.
 • A festmények keretezés nélkül kerülnek átadásra. A fa rámát akasztóval látom el, hogy a pozicionálás pontos legyen a falra helyezésnél. Van olyan otthon, vagy éppen iroda, ahol az enterieur kívánja, hogy a festmény keretet kapjon. Ehhez érdemes lakberendező tanácsát is kérni, hogy az összhang meglegyen. A keretezés költsége nem tartozik bele a festmény árába.
 • Magas minőségű fixálót használok, hogy takarításnál ne okozzon problémát a por eltávolítása (Ennek ellenére csak óvatosan takarítsd!)
 • A képeimből csak egyetlen egy darab készül, másolatot nem készítek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megvalósult buborékos képek

Már elkészült festményeimet is megvásárolhatod, ha beleszerettél a stílusba. Ha megérintett a kép és belopta magát a szívedbe keress bátran!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legyen a Tiéd!

Kérdésed van? Vásárolnál? Egyedit rendelnél?

 

 

 

 

 

 

Keress meg, hogy tiéd legyen a buborékos harmónia!

 

 

 

 

 

 

Vincze Izabella

grafikus művész